У Харкові на одній з вулиць міста посеред дороги утворилася величезна яма.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Ху***й Харків".
Так, стало відомо, що в Харкові на вулиці Військовій просто серед проїжджої частини утворилася глибока яма. На опублікованих кадрах видно, що яма досить глибока і до того ж продовжує руйнуватися. При цьому яма нічим не огороджена і є ймовірність, що в темний час доби в неї може хтось потрапити.

Яма в Харкові, скріншот з відео

"На вулиці Військовій, і без того схожою на філію пекла, утворилася діра в пекло. Об'їжджати Московський небезпечніше з кожним новим днем. Вірю в силу ХХ!",- зазначили у підписі до відео в Телеграм-каналі "Ху***й Харків".

Яма в Харкові, скріншот з відео

Місцеві жителі сподіваються, що незабаром міська влада звернуть увагу на цю яму і відремонтує цю ділянку дороги, поки вона не зруйнувалася повністю.

Нагадаємо, раніше економія до 30%: водіям спростять розмитнення "євроблях", але пощастить не всім. В Україні з 15 червня стартує період спрощеного розмитнення "євроблях".

Як повідомляє портал "Знай.ua" копи розповіли водіям, як пропускати "швидку допомогу": обертаємося і реагуємо. Швидкої допомоги необхідно давати дорогу і забезпечувати безперешкодний проїзд. Це стосується також пішоходів!

Також "Знай.ua" писав, що нові штрафи на дорогах: українцям показали головних героїв "п'яного" водіння, запам'ятайте ці обличчя

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще