У Харкові помітили маршрутника, який обідав супом прямо за кермом.

Відповідне відео з'явилося в телеграм-каналі "Х*євий Харків".

На відео можна побачити, як маршрутник в лівій руці тримає судочок з супом, а в правій тримає ложку і одночасно підтримує кермо. Біля чоловіка стоїть, швидше за все, дружина, яка розділяє з ним трапезу.

"Просто водій нового 263-го хаває супчик в час руху, ху*во порулюючи автобусом",- йдеться у підписі до відео.

"Робота роботою, а обід за розкладом", "бісять хто в щура знімає", " приємного!", "Він маленький йому потрібно їсти)) хачів катає чи що?", "Не за*рачуй обід за розкладом, захочу взагалі спати ляжу", " Молочага. Справжній роботяга. Навіть немає хвилинки зупинитися і поїсти", "їсти під час водіння транспорту з великою кількістю пасажирів це не відповідально", "П....професіоналізм.....", "А що у нього перерва є, і він би радий сісти, спокійно поїсти, а не як удав ковтає і гроші брудні бере, все це не від хорошого життя", - писали свою думку в коментарях харків'яни.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, раніше У Харкові портал в пекло залатали "го * ном і палицями":"забули подорожник". У Харкові дірку в асфальті засипали землею.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'ян влаштував перепалку з водієм трамвая: "Там Схід вагона". Пасажир трамвая оплатив проїзд безконтактною карткою і вимагав повернути гроші у водія.

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові втомлений тролейбус "втратив" двері на ходу: "це Богдан?" В одному з тролейбусів на ходу відпали двері.