Харків святкує незвичайне поповнення-в місцевому дельфінарії на світ з'явилося Дельфінятко. Про це повідомляє місцевий ресурс "ВЕХА. Харків".

Як повідомляється, радісною новиною поділилися в Харківському дельфінарії NEMO.

У мережі подібних закладів в Україні Харківський малюк став 39-м, народженим у неволі.

Співробітники дельфінарію відзначають, що новонароджений відчуває себе добре – він зміг самостійно піднятися на поверхню і зробити свій перший вдих, а це значить, що він сповнений сил і абсолютно здоровий. Зараз про нього старанно піклується його мама Кікі, яка ні на хвилину не відпливає від малюка.

Довжина "крихітки" - цілих 70 сантиметрів, а вага - 30 кілограмів. Дельфінятко розумний, він веселий і активний.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Імені у малюка ще немає, так як поки не зрозуміло, якого він статі. Дресирувати його теж поки рано, цим займуться, коли Дельфінятко перейде з молока матері на рибну «дієту».

Для Харкова народження дельфінят - не перша подібна подія. Дельфінята тут успішно з'являлися на світ в 2012, 2015, 2016 роках.

Раніше ми писали про те, що Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" показав молодій дружині Олександрі Кучеренко українські Мальдіви: блакитна вода і дельфіни.

Телеведучий зізнався, що він з дружною компанією відправився в невелику експедицію, відвідавши справжні українські Мальдіви – острів Джарилгач, в рамках шоу "Мандруй Україною".

Нагадавши, Slavia перед розлученням з Дзідзьо наважилася на поцілунок з красенем: мокрий і слизький. Співачці вдалося поцілуватися з дельфіном.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Бердянську побачили дивну утилізацію водоростей-викидають назад у море.