Харків'ян і жителів області попередили про наслідки раптової спеки, що обрушилася на Україну після холодної весни – підвищеної пожежної небезпеки. Відповідне попередження опублікували в ДСНС.

Оскільки на території всієї країни оголошено вищий рівень пожежної небезпеки, рятувальники звернулися до громадян з проханням не розводити багаття і не використовувати інші джерела відкритого вогню, щоб уникнути виникнення пожеж в природних екосистемах.

На найближчі три доби, тобто на 23-25 червня, на Харківщині буде сухо і жарко. Повітря, яке принесуть нам вітри із Західного Казахстану і Прикаспійської низовини, розігріється до температур, що перевищують сезонні норми на 6 - 9 градусів.

Скрін, ВЕХА. Харків

Скрін, ВЕХА. Харків

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

У середу, 23 червня, в Харкові очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер східний, 7 - 12 м / с. Температура повітря вночі 20 - 22°, вдень 31 - 33°.

У четвер, 24 червня – також мінлива хмарність, На дощі сподіватися не доводиться. Вітер східний, 7 - 12 м / с. Жарко буде навіть вночі 18 - 23°, а вдень – всі 31 - 36° вище нуля.

Скрін, ВЕХА. Харків

Скрін, ВЕХА. Харків

У п'ятницю 25 червня – знову мінлива хмарність, можливий невеликий короткочасний дощик, який не вплине на температуру повітря. Вітер східний, 7 - 12 м / с. Вночі жарко - 18 - 23°, вдень ще спекотніше - 31 - 36 °.

Нагадавши, у Києві "Ніагара" з аварійної труби заливає дорогу.

Як повідомляв портал Знай.uа, пилові бурі і спека до +35: українців терміново попередили про зміну атмосферного фронту.

Також портал Знай.uа писав, що негода наробила біди на Прикарпатті, повалені дерева та підтоплені ліфти.