Жителям Харкова видадуть "Картки Харків'янина". Якими привілеями володітимуть нові карти повідомили на порталі медіа групи "Об'єктив".

Для харків'ян випустять шість видів карток: учнівські, студентські, загальні, пільгові, пенсійні картки та картки працівників комунальних підприємств.

Всі карти будуть мати індивідуальний дизайн і різні можливості. З їх допомогою можна буде безкоштовно проходити в зоопарк і купувати товар за вигідною ціною в супермаркетах.

Карту зможе отримати кожен житель Харкова. Для цього необхідно заповнити спеціальну анкету в електронному або друкованому вигляді.

За словами голови міста Ігоря Терехова, "Карта Харків'янина" це унікальний проект, який допоможе Харківським сім'ям заощадити тисячі гривень на місяць.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Карта Харків'янина: objectiv.tv
Карта Харків'янина: objectiv.tv

Види "Карти Харків'янина" і їх можливості:

1. Учнівська для початкової школи (1 - 4 клас).

Дана карта замінить пропуск в школу і шкільний E-Ticket. Також з її допомогою учні зможуть безкоштовно їздити в громадському транспорті. Крім того вона дає привілеї на відвідування дитячих розважальних центрів і квест-кімнат.

2. Учнівська для середньої школи (5 — 9 клас).

Має аналогічні привілеї з картою для початкової школи.

3. Учнівська для старшої школи (10 - 12 клас).

Крім привілеїв, які дають вище зазначені карти, дана карта має додаткову можливість - старшокласники отримують привілеї при відвідуванні міських кафе, чого не могли робити, в силу віку, учні молодшої та середньої школи. Вже досягнуті домовленості з кількома мережевими закладами.

4. Студентський.

Дана карта буде діяти весь час навчання в університеті і замінить пропуск до навчального закладу. Крім цього студенти отримають 50% пільгу на 60 поїздок в метро і на 30 поїздок в наземному громадському транспорті.

Також власникам студентської карти будуть доступні привілеї на відвідування міських кафе і квест-кімнат, а також додатково з'являються особливі умови при оплаті послуг деяких комунальних підприємств .

5. Пільгова.

Пільгову карту зможуть отримати харків'яни у яких є пільговий статус. Перелік таких статусів затверджений законом. У зв'язку з цим для отримання даної карти необхідно буде довести наявність пільгового статусу.

Дана карта дає право безкоштовного проїзду у всіх видах громадського транспорту Харкова в необмеженій кількості, а також безкоштовне відвідування зоопарку, пільгові ціни в супермаркетах, знижку на послуги комунальних підприємств і привілеї при відвідуванні кафе і квест-кімнат.

Можливості карти Харків'янина: objectiv.tv
можливості карти Харків'янина: objectiv.tv

Нагадаємо, що українцям пропонують безкоштовний проїзд у транспорті в обмін на присідання

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові жителям повертають гарячу воду: коли можна буде забути про тазики

Також, "Знай.uа" писав, що українцям запропонували пересісти з "богданчиків" на електробуси: "Тисяча суперсучасних машин"