У Харкові встановлять камери для фіксації швидкості автомобілів. Про це повідомили на порталі Харківської міської ради.

Директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан, під час засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури Харкова заявив, що в місті встановлять 11 камер, які стежитимуть за дотриманням правил дорожнього руху.

Сергій Дульфан підкреслив, що Харків бере участь у державній програмі зі встановлення камер автоматичної фіксації правопорушень, яку курирує МВС. Грошові кошти на придбання цих камер виділяються з державного бюджету, а установкою і їх обслуговуванням займеться влада міста.

Харків, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Харків, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

"У Харкові працюватимуть 11 камер, дві з них вже встановлені на пр.Московському та пр. Науки і пройшли тестовий режим. Вони фіксуватимуть порушення ПДР. Але у зв'язку з тим, що організація дорожнього руху лежить на плечах органів місцевого самоврядування, ми повинні узаконити місця їх розташування", – сказав Сергій Дульфан.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

За словами чиновника, камери встановлять саме в тих місцях, де було зафіксовано найбільшу кількість порушень і ДТП з перевищенням швидкості, які спричинили за собою тяжкі наслідки.

Харків, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Харків, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, що нетверезого депутата затримала поліція: "дихати в трубочку" навідріз відмовився

Як повідомляв портал "Знай.uа", львівським водіям подарували свіжу "вафлю", але на неї можна тільки дивитися: штраф 425 грн

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві голий чоловік на дорозі влаштувався замість подвійної суцільної: "Все нормально, просто жарко..."