Стало відомо про інцидент, який не так давно стався в місті Харків. Медики оперативно спрацювали, і зуміли реанімувати потопельника.

Справа в тому, що в середу, 7 липня в службу екстреної медичної допомоги надійшов виклик стосовно утоплення на одному з озер Дергачівського району Харківської області.

Потопельник, фото: вільне джерело

Чоловік по телефону сказав диспетчеру, що побачив свого друга, який плавав в озері верх спиною. Він не випливав, і лежав так деякий час.

На місці екстрено прибула бригада з лікарями, і почали приводити потопельника до тями. Пощастило, що всі спрацювали оперативно, інакше час міг бути втрачено, і його б вже не спали.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

43-річний чоловік залишився живий, і після цього його доставили в лікарню, де провели подальший огляд. Тепер його життю нічого не загрожує.

рятувальник, фото: ДСНС

Рятувальники закликають українців бути обережними у воді, і не пірнати в незнайомих місцях. У стані алкогольного сп'яніння в воду в принципі краще не лізти.

Варто відзначити, що з приходом спеки, все більше людей проводять час на водоймах, щоб трохи охолодитися. Однак, в деяких випадках це закінчується вкрай трагічно.

Швидка допомога, скріншот із відео

У рік від води гине понад 360 тисяч осіб. 60% смертей, як показує статистика, зовсім молоді люди, яким немає навіть 30 років.

Нагадаємо, що у Карпатах припинили пошуки зниклого місяць тому киянина

Як повідомляв портал Знай.uа, маленька амазонка ризикнула життям заради потопаючої подруги: "її голова зникла в ополонці"

Також Знай.uа писав, що Троє дорослих з дитиною провалилися під лід: "ще 7 хвилин і могли загинути"