З Харкова прийшли доволі тривожні новини, які просто протипоказано читати під час відпочинку на природі. Так, в одному з магазинів популярної мережі супермаркетів "Сільпо" покупець натрапив на пачку банок пива, яка кишіла невідомими комахами з лапками.

Найжахливіше те, що упаковка перебувала на прилавку і чекала на свого "споживача". Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Насекомые в супермаркете, скриншот: Telegram

Комахи в супермаркеті, скріншот: Telegram

"#Сільпо в провулку Отакара Яроша, 18д. з упаковки пива вилилися комахи. #Харків", - коротко повідомили про ситуацію автори публікації.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Автори публікації також додали відео, на якому можна помітити, що описане вище - не наклеп, а констатація факту. Можна тільки з жахом уявити, що ці маленькі тварини не мошки або таргани, а справжнісінькі клопи, якими кишать смітники по всьому світу.

Складно уявити до яких наслідків можуть привести такі "вогнища зараження" на магазинних полицях. І це відбувається в найспекотніший час в році, в місяці липні.

Також варто нагадати нашим читачам, що далеко не єдиний випадок, коли магазини псують своїм покупцям апетит. Нещодавно українці поскаржилися, що їм в одному з популярних супермаркетів продали сосиску в тісті з цвіллю. В Одесі в магазині "Копійка", який розташовано по вулиці Академіка Філатова, 54, українцям продали зіпсовану сосиску в тісті.

Раніше повідомляли, у популярному закладі Харкова помітили непроханих гостей: "Їжу краще не замовляти".

Як повідомляв Знай.uа, кур'єр Glovo привіз українцю надкушений бургер: перевіряв на свіжість.

Знай.uа писав, українцям продали зіпсовану сосиску в тісті: зморщена і вся в цвілі.