У Харкові до проспекту Ювілейного 61-д вже вкотре не може під'їхати швидка допомога.
Вся справа в тому, що жителями будинку, законним шляхом був встановлений шлагбаум для в'їзду на територію ЖК, але жителям сусідньої багатоповерхівки це не сподобалося і вони встановили бетонні блоки, які перегороджують виїзд. Про це повідомляє Телеграм-канал"Харків 1654".
Варто відзначити, що до появи шлагбаума жителі дев'ятиповерхівки паркували свої авто на місці ЖК. Так було останні 5-7 років. Як тільки з'явилася перешкода, мешканці будинку незаконним шляхом привезли величезні блоки, і встановлені перед шлагбаумом і перекрили виїзд.

Фото: "Харків 1654"

Ці блоки прибирали, але на наступний день вони з'явилися тут знову. При цьому місцеві жителі погрожують висипати будівельне сміття, якщо ще раз жителі ЖК приберуть блоки.

Фото: "Харків 1654"


" І все б нічого, але до будинку не можуть потрапити такі служби як: швидка медична допомога, і не дай бог пожежна. В даному випадку, кожна хвилина швидкої допомоги це чиєсь життя!!!",- сказано в повідомленні Телеграм-каналу.

Нагадаємо, що у Києві почали ремонтувати Індустріальний міст. Всі під'їзди до Київського мосту зупинилися в багатокілометрових заторах. Причина-Капітальний ремонт на ділянці.

Як повідомляв портал Знай.ua , Подільсько-Воскресенський міст не передаватимуть на баланс "Укравтодору".

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Також Знай.ua писав, що у Києві, на Майдані Незалежності, ніяк не закінчать ремонт аварійної стелі в підземному переході.