У місті Харків позеленіла річка Харків. Все через аномальну спеку, яка тримається вже досить довгий час.

Відповідне відео з'явилося в телеграм-каналі "Віха".

Так, через високі температура вода в річці почала швидко зеленіти. Все відбувається через активне розмноження найдрібніших зелених і синьо-зелених водоростей, які люблять теплу застійну воду.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

"Що відбувається через спеку з річкою Харків ???
Вода що, кипить?! 😱",- йдеться у підписі до відео.

"Синьо-бурі водорості....". "Ні, це звичайне цвітіння води. Все живе в цьому як правило загинається від нестачі кисню"," Бражка"," якщо не припинять скидати ла*но в річку - буде ще гірше", - писали в коментарях харків'яни.

Нагадаємо, раніше У Харкові мешканці багатоповерхівки не можуть дочекатися "швидкої" через сусідські війни: "встановили Бетонні блоки". Вся справа в тому, що жителями будинку, законним шляхом був встановлений шлагбаум для в'їзду на територію ЖК, але жителям сусідньої багатоповерхівки це не сподобалося і вони встановили Бетонні блоки, які перегороджують виїзд.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни на вокзалі потрапили в пекельну парилку без квитків: каси закриті і черга без кінця. З'явилася інформація, що на місцевому залізничному вокзалі нібито закриті каси одного з терміналів, люди не можуть купити квитки на електрички

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові Водоканал створив нову "пам'ятку": "схожий на Ніагарський". У Харкові ринок по вулиці Валентинівській залило водою після прориву труби.