У Харкові школяра, який приніс рятувальникам кілька пляшок води, взяли на повітряне патрулювання.
Нещодавно в Харкові рятувальники прибули на місце НП на Салтівці, щоб загасити пожежу. Хлопчик зняв все, що відбувається на свій телефон і опублікував в instagram.
На кадрах видно, що біля житлового будинку стоять пожежні машини. Хлопчик коментує, що вони приїхали гасити пожежу в багатоповерхівці, в під'їзді велике задимлення, евакуюють людей.

Фото: ТК " Харків 1654"

На щастя, все закінчилося благополучно, пожежа загашена. Але, щоб хоч якось допомогти рятувальникам автор відео встиг купити кілька пляшок води для пожежників.

Фото: ТК " Харків 1654"

Щоб віддячити хлопчикові ГО "Цивільний повітряний Патруль України" його разом з батьками запросив на аеродром на екскурсію. Там його чекав дуже приємний і несподіваний сюрприз - екскурсійний політ над Харковом разом з батьками.

Нагадаємо, у Франківську через витік газу евакуювали мешканців багатоповерхівки - "Почули різкий запах". Як зазначається, надзвичайна ситуація склалася в будинку, розташованому на вулиці Івана Павла ІІ.

Як повідомляв Знай.uа , в Одесі не витримав "втомлений" будинок: затріщав і впав. Кожні два тижні в Одесі обвалюються будівлі. Ймовірна причина в старості і старанності житлового фонду.

Знай.uа писав, у Києві патрульні витягли з пожежі знесиленого чоловіка: надихався чадним газом. Патрульні вирішили переконатися, що в квартирі немає людей. І виявилося, що не дарма, адже вони знайшли на підлозі чоловіка. Він встиг надихатися чадом і не міг вийти самостійно.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще