Популярний український телеведучий і інтерв'юер, а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Зовсім недавно блогер став батьком втретє, його дружина Юла народила йому сина Ніла 20 липня, о 13:13, з вагою 4060 кг і зростом 55. Молоді батьки раді появі малюка і активно розміщують пости на тему розвитку і самопочуття сина.

Цього разу Анатолій увірвався в Insta Stories c хорошим настроєм відразу з кількома новинами. Спочатку він попросив оцінити шанувальників кумедні окуляри. Телеведучий запитав, на кого ж він більше схожий: на рейвера з 90-х або на гопника.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Другою новиною стало те, що Анатолій приєднався до підтримки нашої збірної на Олімпіаді в Токіо. Також, його здивував факт того, що ліжка для олімпійців зробили з переробленого паперу. Він заявив, що зробили це для того, щоб ліжко витримувало лише одну людину, щоб уникнути статевих контактів учасників і дотримання соціальної дистанції.

скріншот з Insta Stories

Скриншот с Insta Stories

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч не змовчав після поцілунку Melovin з хлопцем на Atlas Weekend: "Вони борються"

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч не дає проходу Юрію Горбунову: "Обожнюю цього красеня"

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч показав сімейну ідилію з вагітною дружиною і дочками: татусь від бога. Анатолій Анатоліч показав, як проходять сімейні вечори