У Харкові любителя швидкої їзди помітили за дивним заняттям-він одягнув свій мотоцикл в жіночі трусики. Відповідне фото опублікували в телеграм-спільноті "Веха. Харків».

"Стрінги на номері - це заявка на перемогу», - вважають автори повідомлення, що оприлюднили знімок. На фото - мотоцикл, на номерний знак якого натягнули жіночу нижню білизну білого кольору.

Дивний вибір предмета одягу для "залізного коня" не залишився непоміченим харків'янами. Вони навперебій жартують про те, чому байкер вибрав саме стрінги і кому належить ця пікантна частина одягу – самому водієві або, можливо, його відсутній пасажирці.

"Це господаря труси, змінні, сушаться", "Провітрює", - потішаються над горе-байкером городяни.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Відзначимо, що байкер з трусами на номері свого транспортного засобу в минулому році був помічений в Києві. Припускають, що таким чином недобросовісні водії намагаються приховати свої номери від камер відеоспостереження, які фіксують порушення правил руху на дорогах.

Нагадаємо, що у Києві суворий байкер сховав " зад " за жіночими трусиками: "Вітром надуло". Тоді інспектори патрульної служби помітили мотоцикліста у якого номерний знак транспорту був закритий жіночими трусами чорного кольору.

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни навалили купу на капот героя парковки: пахне кисленьким. Краще б там не паркувався.

Також, "Знай.uа" писав, що безсовісні злодюжки викрали у вагітної Українки найважливіше: "вранці в пологовий будинок..."