У Харкові хулігани спалили туалети разом з проводкою і урнами в парку Саржин Яр.

Про це повідомили в телеграм-каналі" Ху*вий Харків".

Також від вогню постраждали і стіни громадського туалету. Як припускає автор фото, то на цьому дебош хуліганів не закінчиться.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Павлопільські урбаністи не відстають від салтівських: неугодні їм туалети в Саржиному Яру пішли під демонтаж, але за допомогою вогню. Поки підпалили стіни, урну і проводку, але схоже, цим не обмежаться", - йдеться в повідомленні.

"А може коротнула проводка?", "Так їх же всі там бачили. Одні тварі це роблять. Інші стоячи поруч на по*ую ігнорують", "Бидлу треба вигрібна яма", "якби їм почали масово давати п*зди все підряд нічого цього б не було", "втопити їх в цьому унітазі", "камери з фіксацією осіб потрібні інакше з нашим бидлом ніяк", " скрізь повинні бути відеокамери. І штрафувати бидло і їх батьків без всякої пощади", "навіщо бидлу робити туалети, та поставили два синіх і нехай насолоджуються", " ця країна приречена 😭 😩
Нашому народу не потрібні блага, дикуни не в курсі, що з ними робити. Нашому народу потрібна хороша палиця. Камери скрізь і покарання доходять до відрубування рук. Виродки, соромно з такими жити в одному місті", "коли зайва хромосома", - писали в комментраиях харків'яни.

Нагадаємо, раніше Харків'яни отримають нові платіжки за електрику: у скільки обійдеться кіловат до опалювального сезону. Стало відомо про те, яким буде тариф на електроенергію починаючи з 1 серпня.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У метро Харкова знову взялися за пасажирів без масок - "наздогнали незгодного". У харківському метро посилили контроль за дотриманням масочного режиму.

Також «Знай.иа " писав, що У харківському гольф-клубі висміяла відвідувачку, яка попросила викликати швидку після укусу оси: "помаж го**ом". У Харкові працівниця гольф-клубу висміяла відвідувачку, яка попросила викликати швидку після укусу оси.