Відомий кулінар колумбійського походження і суддя шоу МастерШеф Ектор Хіменес-Браво розповів особисту історію, як став жертвою рекетирів. Йому ледве вдалося вижити.
Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, і поділився деякими подробицями, як він став іменитим шеф-кухарем.
У 17 років він вперше побував на кухні професійної, але, тоді його робота не була пов'язана з готуванням.
Трохи пізніше чоловік переїхав до міста Медельїн, де проживав Пабло Ескобра. Він почав викладати кулінарію в місцевій академії, і, відповідно, багато заробляти. Це зробило його мішенню для рекету.
"У той час, 97-98 рік, був повний свавілля. Всі, у кого були гроші, потрапляли під шантаж. Одного разу мене викрали, погрожували мені, що знайдуть мою сім'ю. Все для того, щоб я дав грошей. Того дня мене сильно побили, до напівсмерті, я дійсно думав: "Невже я так і помру?"- ділиться Ектор Хіменес-Браво.
Подорожі за півціни: пасажири "Укрзалізниці" можуть отримати пільги на проїзд
"Тисячу Зеленського" можна отримати без "Дії": що треба робити
НБУ терміново вилучає купюри 50 та 200 грн з обігу: що робити українцям і чи треба бігти в банки
Українці не підозрюють про наслідки: які пастки приховує "Національний кешбек"
Його вивезли за місто і просто кинули там. У той момент він вирішив, що для того, щоб бути в безпеці - потрібно переїжджати з країни.
З Колумбії кулінар перебрався до Канади, і почав пробуватися там. У 27 років чоловік став шеф-кухарем в популярному готелі, що зробило його наймолодшим кулінаром за всю історію.
6 років він віддав цій країні, відкрив багато ресторанів, і в один момент йому запропонували переїхати в Пітер, про що він планує розповісти в третій частині своєї життєвої історії в Instagram.
Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді " МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще.
Як повідомляв Знай.ua, " МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу.
Знай.ua писав, " МастерШеф. Професіонали-3 " фінал: хто отримав мільйон гривень і роботу в ресторані Володимира Ярославського.