Відомий кулінар колумбійського походження і суддя шоу МастерШеф Ектор Хіменес-Браво розповів особисту історію, як став жертвою рекетирів. Йому ледве вдалося вижити.

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, і поділився деякими подробицями, як він став іменитим шеф-кухарем.

У 17 років він вперше побував на кухні професійної, але, тоді його робота не була пов'язана з готуванням.

Трохи пізніше чоловік переїхав до міста Медельїн, де проживав Пабло Ескобра. Він почав викладати кулінарію в місцевій академії, і, відповідно, багато заробляти. Це зробило його мішенню для рекету.

"У той час, 97-98 рік, був повний свавілля. Всі, у кого були гроші, потрапляли під шантаж. Одного разу мене викрали, погрожували мені, що знайдуть мою сім'ю. Все для того, щоб я дав грошей. Того дня мене сильно побили, до напівсмерті, я дійсно думав: "Невже я так і помру?"- ділиться Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Ектор Хіменес-Браво. Скрін, відео YouTube

Його вивезли за місто і просто кинули там. У той момент він вирішив, що для того, щоб бути в безпеці - потрібно переїжджати з країни.

З Колумбії кулінар перебрався до Канади, і почав пробуватися там. У 27 років чоловік став шеф-кухарем в популярному готелі, що зробило його наймолодшим кулінаром за всю історію.

Ектор Хіменез-Браво, instagram.com/hectorjimenezbravo

6 років він віддав цій країні, відкрив багато ресторанів, і в один момент йому запропонували переїхати в Пітер, про що він планує розповісти в третій частині своєї життєвої історії в Instagram.

Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді " МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще.

Як повідомляв Знай.ua, " МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу.

Знай.ua писав, " МастерШеф. Професіонали-3 " фінал: хто отримав мільйон гривень і роботу в ресторані Володимира Ярославського.