Минулої середи, 28 липня 2021 року, українські православні громадяни вшановували пам'ять святого князя Володимира і святкували день Хрещення Київської Русі - України.

У цей день святого, якого вважають покровителем правоохоронців і військовослужбовців, просили про зцілення від різних важких хвороб і сліпоти. А сьогодні, 1 серпня, православний світ вшановує пам'ять преподобного Серафима.

Церква, скріншот: Facebook

Відомо, що найбільш наближений до Господа протягом усього життя проповідував християнську віру, а також багато молився і дотримувався суворих постів. Це дозволило йому заслужити місце у Господа, і згодом досягти просвітлення, умиротворення і гармонії.

Церква, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Його молитви могли наставити невірних на істинний шлях, і зцілити хворих. Тому в цей день обов'язково потрібно помолитися святому в Церкві за свою сім'ю. Далі причаститеся, покайтеся в гріхах і постарайтеся зробити хоч що-небудь хороше для рідних і близьких в домашній обстановці.

Але найголовніше - не сваріться і не сваріться в цей день з близькими людьми.

Церква, скріншот: Youtube

Нагадаємо, молитва Матрони Московської: чудодійні слова зцілюють від усіх недуг

Як повідомляв "Знай.ua", день ікони Пресвятої Богородиці Святогірської 30 липня: цілюща молитва про здоров'я і благополуччя

Знай.ua писав, молитва Пресвятому Духу: слова, які допоможуть відпустити гріхи і захистять від негараздів. Трійця - це богословський термін, який відображає християнське вчення про триіпостасності Бога. Це ключове поняття православ'я.