Євген Клопотенко поділився з українцями таємницями приготування вівсянки. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.
Кулінарний експерт Євген Клопотенко, попри свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Зараз він, у своєму Instagram-акаунті, де за його життям стежать понад 560 тисяч людей, вирішив поговорити про те, як приготувати вівсянку і смажити яйця.
Кулінарний експерт зазначив, що незважаючи на те, що його фоловери все життя смажать яйця і готують вівсянку, є ймовірність, що вони це роблять неправильно. Зірка шоу" Майстер Шеф " дав кілька простих порад з приготування даних продуктів.
Диявол - він же, негідник, в деталях. Омлет краще робити без молока. І сіллю посипати в кінці. Рослинна олія для яєць - не гуд. Вівсянку варите задовго. Та й взагалі ту вівсянку можна прокачати іншими злаками і насінням. А додатки до каші - їх же ого. І вишня, і банани сушені, і трави, і сир., - повідомив він своїм читачам.
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство
Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.
Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину