В iнтернеті з'явилася фотографія публікації, пов'язаної з житловим комплексом "Воробйови гори" з Харкова.

Справа в тому, що жителям цього ЖК вирішили зробити "подарунок" у вигляді кролика в клітці. Тварини звуть Кузя. Тепер він буде перебувати на дитячому майданчику. При цьому в публікації йдеться, що у кролика є всі щеплення і він абсолютно безпечний для дітей.

кролик, Фото Pxhere

"Я дуже доброзичливий і обожнюю всіх вас відразу! Але через те, що я особливої породи, зі мною потрібно особливо звертатися: не треба мене годувати свіжими овочами, фруктами і травою, у мене буде боліти животик, навіть від мучного! Якщо ви хочете мене чимось пригостити - зверніться до Управдому, там знаходяться ласощі для мене! Я дуже сором'язливий, тому якщо я сховався в будиночок, не треба намагатися мене з нього дістати. Не просовуйте в мою клітку ніяких зайвих предметів! Поки я ще росту, я буду все куштувати і можу отруїтися!❤❤❤", - йдеться у публікації.

Кролик в клітці, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Зоозахисники не могли обійти цю новину стороною. Вони відзначають, що тепер кролику доведеться перебувати на спеці, на дитячому майданчику з крихітною поїлкою.

"Як мінімум клітина повинна бути в два рази більше, комфортна температура (не спека, не холод), в шумному місці його залишати не можна, від переляку у декоративного кролика може бути серцевий напад", "Воробйови гори знущаються над усіма тваринами, навіть псевдо-розумними (тими, хто купує там квартири)", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Коментарі, скріншот: Telegram (Кролик в клітці)

Нагадаємо, українець з добрим серцем врятував маленького їжачка від загибелі: мучила спрага, не міг знайти і краплі води

Як повідомляв "Знай.ua", супермаркет окупувала шалена білка: стрибала по прилавках, але горіхів не знайшлося

Знай.ua писав, гуляють кізоньки розсмішили киян: прийшли під МЗС і перемістилися на Оболонь