Ремонт Московського проспекту один з наймасштабніших у Харкові. Реконструкцію розпочали ще минулого року, але терміни здачі регулярно відкладали. Подробиці дізнавалися журналісти «Джедаі» на каналі 2+2.

Переглянути сюжет можна за посиланням.

У Харкові ділянку дороги біля Майдану Героїв Небесної сотні ремонтували ще восени минулого року, взимку відкрили рух для транспорту, а весною його знову заборонили. Термін здачі переносили кілька разів. І лише наприкінці літа шляховики нарешті завершили ремонт.

Фото: "Джедаї"

Місцями Московський проспект розширили — додали по одній смузі з обох боків. Щоправда, за сотню метрів звідси залишили лише дві смуги, через що на ділянці постійно виникають затори. Нині рух трамваїв не відновлено.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Фото: "Джедаї"

На проспект цьогоріч витратили близько 50 мільйонів гривень, кажуть у мерії. Заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури Євген Водовозов зауважує, що залишилося виконати фінішне покриття асфальтобетону. Але ці роботи розпочнуться пізніше, коли на вулиці буде не так спекотно.

Фото: "Джедаї"

У наступному році місто планує розпочати реконструкцію 18-кілометрового проспекту, тож окремі ділянки відремонтованого шляху будуть перекривати.

Нагадаємо, раніше економія до 30%: водіям спростять розмитнення "євроблях", але пощастить не всім

Як повідомляє портал "Знай" копи розповіли водіям, як пропускати "швидку допомогу": обертаємося і реагуємо

Також "Знай" писав, що нові штрафи на дорогах: українцям показали головних героїв "п'яного" водіння, запам'ятайте ці обличчя