Український кухар поділився сезонним меню з українцями. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Інстаграм - на неї підписано 596 тисяч фоловерів

11 серпня він опублікував пост, в якому розповів про сезонне меню серпня. У стравах, приготованих в цей період, повинні використовуватися кращі продукти за цей час.

Топ страв серпня.

  • Копчена в печі кукурудза з густим м'ясним бульйоном, перебродившим гречаної соусом (як українське місо вийшло, ось реально), сухим перцем чилі, кінзою і пудрою з чорноморських креветок.
  • Кавун з карпатською бринзою, ферментовані томатами і гарбузовою олією.
  • Кавун гриль з м'ясом (воно ароматне, з печі і тоненько нарізане), соусом з вишні, гостро квашеною капустою, солоною соняшниковою халвою.
  • Закуска з печеного перцю зі слайсами рапанів, конопляною олією, динею, в'яленими томатами, сирою кукурудзою і соусом з чорного часнику.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину