У Харкові святкують новосілля бегемотиха і пара крокодилів. Про це розповіли в співтоваристві «Харків City» в соціальній мережі Facebook.

«В Харківському зоопарку знову новосілля. Тепер бегемотиха Степанида освоює просторий літній вольєр, який включає пісочне покриття і велике озеро-басейн. Басейн оснащений сучасними фільтрами, які створюють постійну циркуляцію, що важливо для благополуччя тварини, яка більшу частину часу проводить у воді», - розповіли в співтоваристві.

Скрін, Facebook Харків City

Крім того, новий експозиційний вольєр побудували для пари нільських крокодилів джеми і сіни. Крокодили вже успішно проходять адаптацію в новому житлі.

«У новому вольєрі є все необхідне: басейн з системою фільтрації, система підігріву води, також вольєр оснащений інфрачервоними лампами, під якими рептилії дуже люблять грітися», - додають автори повідомлення.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Скрін, Facebook Харків City

Скрін, Facebook Харків City

"От би нам на Олексіївці такий басейн, такий великий район, а найближчий басейн Локомотив. Ну або хоча б воду з крана, холодну", - "Ну, ви ж не бегемотиха Степанида...", - сумно жартують харків'яни.

"Читаєш всеукраїнські новини - все погано. Читаєш про наш зоопарк - все добре. Може в зоопарк переселитися? Зі Степанидою поплавати... До крокодилів - грітися! І за газ платити не треба...» ,- додають городяни.

Скрін, Facebook Харків City

Нагадавши, у МОЗ назвали умови, за яких школярів відправлять на дистанційне навчання. Віктор Ляшко назвав умову, за якої дітей не розпустять по домівках

Як повідомляв портал " Знай.ua", середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму

Також " Знай.ua " писав, вакцинація від коронавірус: у МОЗ пояснили, чи допускатимуть нещеплених співробітників до роботи. Українцям пояснили, чи допускатимуть нещеплених співробітників до роботи