Пасажирка електрички рейсу "Харків-Золочів" зафіксувала потворну поведінку чоловіків, які розпивали алкоголь, курили сигарети і голосно лаялися матом у вагоні.

Жителі України часто скаржаться на умови і "самопочуття" громадського транспорту. Плачевний стан сидячих місць і самого салону, система кондиціонування, хамська поведінка водіїв: все це наводить жах і викликає крайнє обурення, але цього разу саме пасажири здивували користувачів соцмереж.

У місцевому співтоваристві "Брутальний Золочів" в соцмережі Facebook розмістили відео і всі подробиці даного випадку. На кадрах можна помітити, що пасажири вагона порушували всі закони і правила поведінки в громадському транспорті, а провідниця електрички закривала на всі очі, ігноруючи обурливі дії громадян.

"Електричка Харків-Золочів, у вагоні курити вважається норма, на зауваження ніякої реакції, вірніше реакція є тупо послали... Мало того, що курять і бухають, так ще й все собі кидають під ноги, на весь вагон мати, там де їдять там і ср*ть." - написала свідок інциденту.

скріншот з Facebook

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Користувачі соцмережі активно обговорили випадок і висловили максимальне засудження і огиду до таких пасажирів.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що в Києві пенсіонерка "прокляла" маршрутку, після чого та "розбулася" на ходу: "Щасливої дороги"

Як повідомляв Знай.uа, доіевляни в спеку скаржаться на задушливі маршрутки: "Кондиціонер - для водія"

Також портал Знай.uа писав, що маршрутчик влаштував пекло жінці з дітьми з інвалідністю - за крок від інсульту: "Наплодила!"