На особистій сторінці в Instagram відомого українського модельєра і стиліста Андре Тана з'явилася нова публікація. Цього разу він вирішив привітати Україну і співвітчизників з Днем Незалежності.

"Незалежні і сильні. Ми - українці. "Багатство країни не обов'язково будується на власних природних ресурсах, воно досяжне навіть при їх повній відсутності. Найголовнішим ресурсом є людина. Державі лише потрібно створити основу для розквіту таланту людей." - Маргарет Тетчер. З Днем Незалежності, друзі! У цей день я хочу, щоб ми завжди пам'ятали: запорука успіху будь-якої нації - працьовитість», - нагадав він, однак, чомусь, російською мовою.

«А ми якраз такі! І не важливо, яка це буде сфера - Легка промисловість, IT або аграрний сектор. У нас все буде добре! Тому що ми самі творили, Творимо і будемо творити свій успіх! Зі святом, українці!", - привітав співвітчизників модельєр, додавши, що "Україна — це ми".

У коментарях українці подякували йому за привітання, але попросили надалі користуватися українською мовою.

"Ви мій земляк! Я просто здивована вашими дитячими нарядами. Все так продумано", "Спасибі за привітання вам, Черкаси вас люблять", - додають шанувальники творчості дизайнера.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, на параді до Дня Незалежності проїдуть танки з малярським скотчем: "Вони хоч не з фанери?"

Як повідомляв " Знай.ua " три дні в об'їзд: Київ перекриють для репетицій до Дня Незалежності України

Знай.ua писав, Київ готують до Дня Незалежності: днями перекриють десятки вулиць, а по Дніпру будуть "ганяти" військові катери