Українцям показали повнорозмірний легковий автомобіль американської фірми Cadillac 1966 року випуску.
Відповідними фото поділилися у фейсбук спільноті "Харків City".
Так, у Харкові помітили легендарний Cadillac de Ville 1966 року випуску. Ця машина була дуже популярна свого часу і навіть зараз за нею ганяються автолюбителі по всьому світу. Подейкують, що за це авто Кличко пропонував три свої автомобілі, але власник відмовився.

Cadillac de Ville, фото з фейсбук

Відзначимо, що Cadillac de Ville оснащений двигунами Northstar. Sedan Deville використовував 275-сильну версію мотора, а Deville Concours - 300-сильну. Обидва двигуни агрегатувалися з чотириступінчастою гідромеханічною трансмісією 4t80-E.

Cadillac de Ville, фото з фейсбук

Починаючи 1996 року вперше для автомобілів Cadillac стали встановлювати систему аварійного зв'язку OnStar. При спрацьовуванні подушок безпеки система посилала сигнал оператору і автоматично викликала аварійні служби.

Cadillac de Ville, фото з фейсбук

Цю машину можна буде на власні очі побачити вже цієї суботи. Вона візьме участь на найбільшому фестивалі Автодвиж. У ньому візьмуть участь близько сотні топових авто і влаштують битву за 10 номінаціями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові засікли унікальний колекційний BMW. Автомобіль, який заїхав на вулицю студентську, мав прекрасний, доглянутий вигляд, нові шини і нові диски.

Раніше повідомлялося, що в Києві виявили кладовище з минулої епохи: ретро-красуні. Локація потроху стає популярною серед любителів фотосесій