Аліна Гросу показала дитячу фотографію зі совим старшим братом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

В сторіз соціальної мережі Instagram вона опублікувала фотографію зі своїм старшим братом Романом в дитячому віці. Причина в тому, що 31 Серпня його день народження.

Варто відзначити, що Аліна досить часто показує свою велику сім'ю-тата Михайла, маму Анну, бойфренда Романа Полянського і молодшого брата Мішу, проте старшого брата вона показує рідко.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

До цього 30 серпня свій день народження відсвяткував її брат Міша, якого вона також показала на фотографії.

Вона тоді повідомила, що рада бути сестрою двох братів, за якими вона завжди себе відчувала як за кам'яною стіною.

Нагадаємо, Регіона Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим Сін: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.иа", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Такоже "Знай.иа" писавши, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину