Останнім часом українці стали частіше скаржитися на роботу персоналу і пропоновані послуги одного з найбільших поштових операторів, компанії "Нова пошта". Клієнти впевнені, щом "свавілля не закінчиться без втручання".

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Чорний список. Одеса" в мережі Facebook.

"Нова пошта", фото: Знай.uа

"Здрастуйте улюблений "Чорний список Одеса"! Дуже прошу опублікувати і вплинути на свавілля на Новій пошті, яке реально ніколи не закінчиться без втручання! Відділення 27 відправляю посилку, мені молода панянка заявляє, що відділення зараз не працює, шукайте інше, я кажу скажіть яке найближче, на що вона мені відповідає - "Я не можу").

Стоїть черга, я швидко намагаюся знайти сама відділення, знаходжу начебто перше яке показує немає, відправляємо, приїжджаю на роботу і з нормальним інтернетом розумію, що це далеко. Заходжу в додаток і міняю адресу, розуміючи, що це не переадресація платна, а посилка ще на відділенні просто Заміна адреси, мені пише адреса змінений, але вказаний старий, (відправка по Одесі в своїй коробці доставка 38 грн).

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Але вже знаючи приколи Нової пошти і субота вона працює до 18:00 зриваюся туди, потрапила рівно в 18 00, там ще люди, але двері закриті, стоїть хлопець, я стукаю він просто робить вигляд, що не чує і мене немає, я машу руками, я типу порожнє місце, вже видать на звуки вийшов другий і зволив відкрити вікно, я пояснила ситуацію, він говорить міняйте в додатку, я відповіла, що так і зробила, але боюся, щоб це не порахували, як переадресацію на день довше чекати і за доплату!

Він просто закрив вікно! Неповага таке зустрічається давно на цій пошті, дуже прикро таке ставлення, тим більше до людей, які старші за них.... ну і вуаля, посилка по Одесі приходить на день пізніше і з доплатою 20 грн за переадресацію по місту!

Я все розумію, як довго нам терпіти ще це хамство? Я сьогодні була там, вони свої морди повернуть, навіть взагалі не царське це справа видать! Олена Драпачевская.", - повідомляють автори публікації.

Публікація "Чорний список Одеса", скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, у популярному супермаркеті покупці застали "Льодовиковий період": холодильники перетворили курку в щось дивне.

Як повідомляв Знай.uа, тарілки і недоїдки на підлозі: чоловік злив секретне відео з популярного ресторану - вас відверне від пекельної кухні.

Знай.uа писав, сезон кавунів у розпалі, але продають тільки лопнули або гнилі: українці показали, як "гинуть" улюблені фрукти.