У 2019 році для всіх українців стала приємною несподіванкою новина про колаборацію улюблених артистів - Дмитра MONATIK і Наді Дорофєєвої. Молоді люди представили довгоочікуваний спільний трек під назвою "Глибоко..." два роки тому, який залишається актуальним донині.

Зовсім недавно, через довгий час після релізу хіта, Надя в соцмережі повідомила радісну новину про те, що їх пісня набрала більше 4 000 000 прослуховувань на музичному майданчику Spotify. Як відомо, це третя пісня для Дмитра і друга для Наді окремо від гурту "Время и Стекло".

Варто нагадати, що ідея спільного синглу у них виникла ще на зйомках телепроекту "Танці з зірками". А вже під час новорічних святкувань Monatik презентував демо-версію авторського треку продюсерському центру Mozgi Entertainment.

Артисти відвідали шоу "Світське життя" відразу ж після повернення зі зйомок кліпу, які проходили на Лазурному березі Франції. Режисером відео виступила Таню Муіньо. Реліз спільного треку, а також кліп на даний сингл, відбувся в липні 2019 року.

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес кайфонув в образі Наді Дорофєєвої лише в халатику: "Киця"

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва роздяглася і продовжила літо: "Я так хочу..."

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес з Лесею Нікітюк влаштували "перегони" посеред Києва: Шумахер би оцінив

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес видав правду про свої "особливі" рекорди - Наді Дорофєєвій не позаздриш: "Поки тільки два рази"