На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомого шеф-кухаря колумбійського походження Ектора Хіменеса-Браво, який частенько радує шанувальників різноманітними публікаціями, з'явився новий рецепт для любителів десертів.

Кулінар, за діяльністю якого стежать більше одного мільйона чоловік, запропонував своїм фанатам приготувати трубочки з кремом – як в дитинстві.

"Ріжки з кремом. Головне, встигнути спробувати, тому що розлетяться дуже швидко!",- попередив Ектор.

Що знадобиться:

  • Листкове тісто.
  • Білки-3 шт.
  • Цукор — 150 гр.
  • Вода-60 гр.
  • Жовток-3 шт.
  • Молоко — 100 гр.
  • Крохмаль - 10 гр.
  • Цукор-30 гр.

Як готувати:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще
  • Розігріти духовку на 180 градусів.
  • Листкове тісто нарізати на однакові стрічки шириною три сантиметри і однакової довжини.
  • Намотати заготовку на конусну форму (можна зробити її з фольги). Змастити заготовки жовтком і запікати в розігрітій духовці вісім хвилин.
  • Цукор змішати з водою і поставити на вогонь до закипання.
  • Сироп повинен прогрітися до 118 градусів.
  • Почати збивати білки на середній швидкості, коли білки побіліють - включити високу швидкість і тонкою цівкою влити гарячий сироп, тим самим заваривши білок.
  • Наповнити кремом трубочки.

У коментарях рецепт піддали нещадній критиці.

"Ви мене вибачте, але це хіба крем для трубочок? За такий крем ви на» Майстер шеф "чорний фартух би впаяли«," а чому крем тече? Його ж можна уварити?", "Дивно-кошмарний крем", " по-перше, не розумію, чому не просто білковий крем? Трубочки з дитинства-це просто Італійська меренга, і ніякої крем туди не йде!!! А по-друге, як для шефа номер один в Україні-крем не повинен бути рідким від слова зовсім!!!",- незадоволені Передплатники Ектора.

Інші навпаки, хвалять його майстерність.

"Тепер про золоті ручки Ектора, не втомлююся захоплюватися ось уже 11 років, жодного зайвого руху і без зайвих слів. І завжди шедевр на виході», - пишуть люди.

Нагадаємо, зірка "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом дерунів з м'ясом: "Люблять не тільки українці"

Як повідомляв " Знай.ІА", Новий "Холостяк"? Ектор Хіменез-Браво мріє про шлюб з українкою, які якості шукає в жінках

Знай.ІА писав, Ектор Хіменез-Браво вказав на їжу, яку ні за що не можна давати дітям: "Це вбиває"