У Харкові помітили транспортний засіб, який сильно димить. Відеозапис опублікував телеграм-портал харків 1654.

Деякі водії зовсім не хочуть стежити за технічним станом свого транспортного засобу. Це не тільки може привести до серйозних проблем на дорозі, але також і забавним курйозів. У Харкові зняли автомобіль, який неймовірно сильно димить.

Українські дороги, скріншот: Youtube

"У Харкові помічена перша машина, яка в якості палива використовує дрова🤣 🤣 🤣", - повідомив він.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Фолловери телеграм-порталу почали іронізувати над власником автомобіля, а хтось навіть зробив припущення щодо ймовірної поломки.

"І мотор вже двотактний дизель, на калильному запалюванні 🤣"; " швидше за все, вона на вугіллі! Дрова нині подорожчали в 2 рази, 1200грн / куб. м.!"; "Та таких вистачає) потрапила так на одного..і так вранці туман і ще таке нещастя на обгін не підеш не видно, ну тягнулися вже Поки він далі не поїхав"; " або прокладка ГБЦ, або кільце ущільнювача в теплообміннику. Схоже автор не знає, що машина може зламатися", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що під Києвом комунальники почали ремонт на мосту, але забули його перекрити: "чому водії повинні страждати?". Водії не розуміють, як можна так байдуже ставитися до оточуючих

Раніше Знай писав, Одеська область перетворилася на Арізону через гігантську прірву: Гранд-Каньйон під ногами. На трасі Київ-Одеса стався зсув ґрунту

Також ми повідомляли, що KIA представила новий електро-кросовер.