Стало відомо про те, що Брітні Спірс стала на крок ближче до України. Вона поділилася фотографією кота з Харкова, який став мемом по всьому світу.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться з шанувальниками особистими знімками, де показує своє життя після того, як звільнилася від опікунства батька, під яким перебувала 13 років.

На кадрі показаний кіт на прізвисько Степан, який сидить за столом з великим келихом вина. Вираз обличчя кота досить забавне, мабуть це і зачепило всесвітню зірку.

У такий спосіб Брітні Спірс хотіла повідомити про вихід серіалу з її участю.

"Я тільки що закінчила зйомки фільму, який називається "Кумир". У ньому точно буде багато хітів і яскравих картинок, щоб кинути в красиві обличчя моєї сім'ї. Сподіваюся, ви, хлопці, добре проводите час, тому що я так. Якщо я пропадаю, ви можете знайти мене де-небудь з цим котом", - підписала фото дівчина.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Варто відзначити, що кіт родом з українського Харкова, і всесвітню славу отримав завдяки соціальній мережі TikTok і Instagram, куди господиня викладає його особисті знімки і ролики з домашнім вихованцем. На них тварина сумно дивиться на алкогольні напої, в той час як на тлі грають різні старі хіти.

При цьому, сама господиня зазначає, що він не сумує, а в такий спосіб просто засинає. Ролики з ним набирають десятки мільйонів переглядів, і ще мільйони лайків.

Нагадаємо, що Брітні Спірс станцювала на балконі в сукні з бездонним декольте

Раніше повідомлялося, що Крістіну Агілеру" облапошив " батько Брітні Спірс, поп-принцеса кинула сокиру першою

Також, Брітні Спірс змусила Потапа святкувати Новий рік восени і без Насті Каменських