У Харкові помітили вірного пса, який віддано чекав на холоді свого господаря. Тварина вже встигла отримати кличку "місцевого Хатіко".

"Чий песель сидить біля Нікольського і віддано чекає свого господаря? Вже більше двох годин сидить і тремтить. Господарю, ти де??", - закликають у спільноті "Харків City".

Місцеві жителі були зворушені таким проявом собачої відданості, і перейнялися самопочуттям хвостатого харків'янина.

"Народ, хто зараз на "Нікольському", озвучте: що з собачкою? досі сидить?", "Чи знайшлася Добра відповідальна душа забрати хоч тимчасово на перетримку додому?», - запитують небайдужі в коментарях до повідомлення.

Скрін, Facebook Харків Сіті

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

"Швидше за все, загубився. Господарі може не там шукають. А чекає там, ймовірно, коли приїжджали в це місце разом. Дуже шкода в цей час тварин, хоча б на перетримку беріть гинуть від холоду. Він ще в нормі, з волоссям. Сподіваюся через Фейсбук його впізнають знайомі", "А може і господиня, зазвичай жінки годинами ходять по магазину і довго думають, що взяти", "Швидше за все, він загубився. Господи, дай люблячу сім'ю цьому чуду. Знайдіться добрі люди, ви ж є. Не залиште гинути на холоді. Зробіть добро, воно до вас повернеться помножене», - додають інші.

Скрін, Facebook Харків Сіті

Раніше повідомляли, Польща працевлаштувала понад пів мільйона українців: куди масово виїжджали заробітчани в останні роки.

Як повідомляв Знай.uа, далеко від дому та сім'ї: у 2021 році рекордна кількість українців назавжди покинули батьківщину.

Знай.uа писав, заробітки на чужій долі? Польські копи затримали українців, звинувативши їх у пособництві нелегальним мігрантам.