Зовсім недавно в селищі міського типу Печеніги розгорівся Всеукраїнський скандал через дев'ятикласниці Анастасії рудної, яка опублікувала у себе на сторінці в Instagram відео, як знущається над кошеням-вона сильно штовхнула його ногою об стіну.

Звичайно ж, ця ситуація не могла залишитися без суспільної уваги. Тому вже з часом кадри розділетися по соціальних мережах і їй почали надходити сотні негативних коментарів і погроз. Дівчинка була змушена вибачитися, але зробила вона це зовсім не щиро, з грубими помилками і читаючи з листочка.

Котик, скріншот: Youtube

Як відомо, школярка вже має проблеми з правоохоронними органами, бо перебувала на обліку в дитячій кімнаті поліції.

"Здрастуйте, хочу звернутися до всіх людей. Хочу попросити вибачення за "скоєне". Я усвідомила свій вчинок, сама себе за це ненавиджу. Я каюсь щиро і не знаю, що тоді на мене напало. Клянуся, що такого більше не повториться. Мені дуже соромно за себе, вибачте ще раз", - каже вона у відеозверненні.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Дане відео не рекомендуються до перегляду особам з неврівноваженою психікою, а також вагітним і особам молодше 21-річного віку.

"Читає з листочка, заїкається", "Колонія чекає", "Таке не прощається", "А де вибачення оператора?Чому все про нього (неї) забули?", "Я проти, вибачення не прийняті", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Українка запрягла собак у сани: ідеальний транспорт для зимового міста

Як повідомляв "Знай.ua", задавив півня - на смітник? 56-річний українець жорсткого познущався над вірним другом на очах у дітей

Знай.ua писав, подарував хом'ячка - сів у в'язницю: юрист Олександр Моргун пояснив новий закон в Україні