З міста Харків прийшли доволі дивні новини, які змусять багатьох наших читачів задуматися над тим, що в Україні зараз справжня зима, а не літо, і погода за вікном - холодна. Так, на одній з вулиць міста жителі помітили дуже дивну картину - дівчина йшла голяка, вірніше в одній чорній накидці, по снігу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з харківських Telegram-каналів.

Дівчина в Харкові, скріншот: YouTube

"Коли дружина повернулася з роботи раніше. Ось таку картину сьогодні спостерігали в Харкові. Там тигриця в одній куртці кудись йшла по вулиці.", - підписали відео в одному з Telegram-каналів, де публікують новини міста Харків.

Дівчина в Харкові, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

На опублікованому відео можна помітити, що дівчина дійсно йшла з голими ногами по вулиці. Користувачі Мережі почали гадати, що ж могло статися з цією дівчиною.

Є люди, які припустили, що вона могла бути в стані наркотичного сп'яніння, а інші думають, що у молодої особи могли статися сильні життєві неприємності.

Раніше повідомляли, неправильно припаркувався "Жигулі" закидали яйцями, проте не наважилися зробити це з джипом: "дорогі".

Як повідомляв Знай.uа, вимагають 500 гривень за листівку з "лохотроном": шахраї виманюють у пенсіонерів гроші через "Нову Пошту".

Знай.uа писав, харків'янам дозволили новорічну ніч провести в метро-завжди тепло і затишно: графік роботи підземки.