Ця “свобода” прийшла у вигляді артилерійських залпів, авіанальотів, безкінечних спроб взяти місто штурмом

Соціальні служби працюють не на повну. Частина будинків, особливо з боку північного кордону міста, звідки йде наступ, зруйновані та відключені від світла й опалення.

Існує ще гуманітарна катастрофа. Практично відсутнє постачання продуктів, медикаментів та інших життєвонеобхідних для містян речей.

Допомога Миколи Мінаєва

В такі часи знаходяться люди, на яких може покластись вся Україна. Це волонтери, добровольці, українські підприємці та всі, хто відчуває себе патріотом. Сьогодні хочеться розказати саме про одного з них, молодого бізнесмена, який володіє службою таксі. З початку війни весь автопарк був переданий під нові задачі: доставка гуманітарної допомоги військовим, евакуація людей у безпечні місця та соціальна допомога. Йдеться про Миколу Мінаєва.

Популярні новини зараз

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Водії служби Мінаєва діють. Кожен день вони доставляють до лікарень інвалідів, пенсіонерів та поранених, розвозять гуманітарну допомогу у лікарні, довозять продуктові набори для незахищених верств населення, які пакують волонтери . Микола жодного дня не займався політикою, і не намагається ловити на цьому хайп. Він просто хоче допомога ти тим, хто опинився в біді.

До ініціативи Миколи Мінаєва долучається багато українців з області. Вони безоплатно діляться продуктами харчуванням та речами першої потреби. Водії, які ще вчора були таксистами, сьогодні на свій страх та ризик щодня проводять евакуацію людей та доставляють продуктові набори у найгарячіші точки міста.

Микола Мінаєв

Прохання в редакцію надійшло про публікацію задля залучення небайдужих харків’ян та українців, адже щодня виникає потреба у ліках, пальному, їжі та фінансовій підтримці. Це також гарний приклад для наслідування. Кожен може бути корисним і наближати нашу перемогу. Не будьте байдужими.

Звернутися за допомогою та долучитися до команди можна телефоном - 7750, або заповнити форму.