Серед доставлених вантажів - дитяче харчування для різного віку, крупи, рибні, м'ясні та овочеві консерви, макарони, борошно, цукор, олія, згущене молоко, а також готові обіди. Гуманітарний вантаж прийняв керуючий Харківською єпархією Української Православної Церкви, митрополит Харківський та Богодухівський Онуфрій.

Про це пишуть Українські Новини.

гуманітарна допомога

"Ця благодійна допомога буде роздана харків'янам, які проживають у районах Харкова та Харківської області, найбільш постраждалим від бойових дій, жителям, які ховаються в бомбосховищах та станціях метро, захисникам України, пораненим, багатодітним сім'ям та всім нужденним", - зауважив директор Фонду Дмитро Сергєєв.

Фонд "На честь Покрови Пресвятої Богородиці" вже передав мешканцям майже зруйнованих Чернігова, Харкова, Маріуполя, Бучі й Ірпеня та містам, які приймають біженців продуктів на суму 47 млн грн, медикаментів та медичного обладнання на суму більше 67 млн грн.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

гуманітарна допомога

Загальна фінансова підтримка України від бізнесів Смарт-холдінга та Фонду Вадима Новинського вже склала понад 205 млн грн.