Популярний відеоблогер та ведучий "Орла та Решки" Антон Птушкін поділився кадрами з Харкова, який героїчно обороняється від російських окупантів.

Кадрами воєнного Харкова Антон Птушкін поділився на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Вже понад 70 днів Україна обороняється від російських загарбників, які здійснили повномасштабне вторгнення 24 лютого. Російська армія і досі продовжує обстрілювати ракетами мирні українські міста руйнуючи військову та цивільну інфраструктуру.

Антон Птушкін показав, як зараз виглядає Харків. Блогер поділився фотознімком зробленим на Площі Свободи навпроти обласної державної адміністрації. Просто напроти будівлі у землі стирчить нерозірвана ворожа ракета.

Фото з instagram Антона Птушкіна

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

" Харків", - лаконічно підписав світлину Антон Пушкін.

Українці у коментарях відзначили, що дуже боляче дивитися на те, як російські окупанти руйнують українські війська.

"Це дуже боляче, бачити такі фото з міста яке дуже любиш ❤️де твоє життя було до війни щасливим", "Так страшно все це бачити", "Тримайся, моє рідне місто! Тільки не зламайся!😢😢😢", "Таку б на червону площу!", "Наш улюблений і рідний ❤️", "Дай боже, щоб швидше все закінчилася 🙏", - зазначили українці у коментарях.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, просто хохма: Антону Птушкіну заборонили з'являтися в росії найближчі 50 років, зможе приїхати у віці 88 років?

Раніше Знай писав, Антон Птушкін відвідав талісмана чернігівських ДСНСників пса Патрона і зворушив Дорофєєву: "Дві супер зірки"

Також Знай повідомляв, "коханець" Дорофєєвої Кацурін помріяв, якими будуть Птушкін і друг Наді ЯнГо через 50 років в Росії: "Вороги"