Хвиля хуліганських атак на поїзди триває по всій Україні, в результаті чого нерідко страждають не лише рухомі склади, а й пасажири.

Про черговий акт нападу повідомив Facebook-акаунт "Харків 1654".

Цього разу невідомі обрали своєю мішенню поїзд, що прямував за маршрутом "Харків – Херсон". Інцидент стався вночі дев'ятого червня на станції "Ганівка", що в Полтавській області. Ґрунтуючись на свідченнях очевидців, міський портал Харкова в соціальних мережах розповсюдив детальну інформацію про подію.

"В 00.35 на станції "Ганівка" при відправленні поїзда якісь відморозки почали кидати каміння по вагону. Розбили вікно. В сантиметрі від голови жінки пролетів камінь, лежала вся в скляних осколках. Переселити нікуди. Сусідні вікна теж порозбивали", - розповіли пасажири поїзда.

Офіційні особи ніяк не коментують цей інцидент. Варто відзначити, що за останній рік було зафіксовано щонайменше сім подібних випадків – інформація про них регулярно надходить від потерпілих пасажирів. Між тим, на поїздах "Укрзалізниці" як і раніше немає поліції. Втім, правоохоронці на місцях, де відбуваються такі напади, теж нічого не можуть зробити.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що багато українців незадоволені роботою отримуваючого величезну платню глави "Укрзалізниці" Євген Кравцова.

Раніше ми писали про те, що квітки на залізничне сполучення в Україні знову зросли в ціні.