У харківському районі Журавлівка, де городяни традиційно відпочивають в літній час, стався резонансний інцидент.

У групі "ХС Харків" на Facebook очевидці повідомили про те, що обірвався і впав канатний міст з розташованими на ньому людьми.

Згідно з даними, отриманими від очевидців цієї події, в момент обриву на мосту знаходилося більше п'ятнадцяти чоловік. Між тим, згідно з технікою безпеки, одночасно на міст можна пускати більше чотирьох осіб. Конструкція елементарно не витримала перевантаження, у результаті чого і сталося обвалення.

"Зазвичай на міст пускали не більше чотирьох осіб, але сьогодні охорона відсутня, і відвідувачі вирішили увірватися по повній", - очевидці написали в групі. "Зробили для вас, користуйтеся! Ні, треба зламати, а то так не цікаво. А потім кричать "чому у нас нічого немає", - додав інший користувач.

В результаті нещасного випадку кілька людей отримали садна та забої. На щастя, обійшлося без серйозних травм. В поліцію за фактом події ніхто не звертався. Офіційні особи ніяк не прокоментували дану ситуацію.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.