З'явилися нові подробиці жахливого інциденту, що стався минулого тижня в одного з харківських ТЦ.

Відео стрілянини і масової бійки біля харківського торговельного центру "Барабашово" було опубліковано на Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На представлених кадрах видно, як невідомий чоловік дістає з кишені пістолет і починає стріляти по людях. Також повз очевидця пробігають спортивного вигляду чоловіки, які кричать нецензурною лайкою і закликають нанести тілесні ушкодження невідомому. Після цього невідомі ховаються в той час, як представники правоохоронних органів ніяк не реагують на цю ситуацію.

Між тим, стан журналіста, який постраждав в результаті нападу біля торгового центру "Барабашово", залишається настільки важким, що лікарі не пускають до нього представників силовиків. Правоохоронці досі не взяли показань у потерпілого. Втім, з'явилася інформація про те, що двоє нападників чоловіків були упізнані. При цьому повідомлялося, що стосовно поліцейських, які опинилися на місці під час інциденту, буде проведено службове розслідування.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.