Мер Харкова Геннадій Кернес під час "Форуму об'єднаних опозиційних сил "Довіряй справах" підтвердив свої політичні амбіції напередодні виборів у Верховну Раду України.

Одіозний політик впевнений у тому, що навколо партії "Опозиційний блок" згуртуються та інші однодумці, повідомив портал РБК-Україна.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кернес вважає, що "Опозиційний блок" в найближчому майбутньому стане політичною силою, з якою будуть рахуватися всі в Україні. Мер Харкова впевнений, що в партії повинні бути не лише професійні політики, але й представники місцевого самоврядування, бізнесмени і промисловці. Політична сила збирається відстоювати інтереси всіх верств населення, заявив міський голова.

Геннадій Кернес

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Показати ще

"Я закликаю вас мобілізувати всі наші сили, донести до наших однопартійців та однодумців, тих людей, які ще не визначилися, що є політична сила, яка об'єднала мерів переважно великих міст України. Крім них, представників місцевого самоврядування, великих промисловців, сільгоспвиробників. І ми повинні показати, що у нас буде якісно інший список, на відміну від багатьох партій. Тому я хочу побажати нашій політичній силі перемоги", - розповів Кернес.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.