В одному з харківських парків невідомий чоловік без істотних причин напав на підлітка.

знешкодив Злочинця батько хлопчаки, повідомили в управлінні Національної поліції області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався в понеділок, десятого червня, в харківському парку "Юність". На що йшов по своїх справах п'ятнадцятирічного підлітка несподівано напав невідомий чоловік. Нападник побив хлопця і відібрав у нього мобільний телефон. На щастя, мати дитини оперативно повідомила про те, що трапилося правоохоронні органи.

Втім, злочинця затримали не поліцейські, а батько потерпілого хлопчика. Буквально відразу ж на місце події прибули співробітники патрульної служби. Зловмисником виявився тридцятисемирічний мешканець селища Високий. В ході особистого огляду поліцейські вилучили у чоловіка речовий доказ.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

За фактом скоєного злочину було відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 186 (грабіж) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 6 років позбавлення волі. Зловмисника чекає позбавлення волі строком до шести років. зараз він утримується під вартою і проходить перевірку на причетність до аналогічних злочинів.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.