У Харкові студент-першокурсник, 18-річний Артур Мартіросян випав з вікна гуртожитку. Історія все більше і більше обростає подробицями. Сам хлопець стверджує, що його зіштовхнули випадкові знайомі, але є й інші версії.

Артур навчається в Харківській державній академії фізкультури, займається самбо і дзюдо, готується до чемпіонату світу. Хлопець розповів, що напередодні інциденту його запросили на святкування дня народження біля гуртожитку. Пізніше він з кількома знайомими хлопцями піднявся в кімнату. Коли вони збиралися йти назад, Артур побачив, як товариші щось ховають в його кімнаті. Він закрив двері і почав викидати пакетики у вікно. Пізніше знайомі вибили двері і хлопця викинули з вікна. Дивом, після падіння, хлопець вижив, піднявся і переліз через паркан. Він сховався на парковці під машиною, а потім приїхали медики і поліція .

Журналістам хлопець повідомив, що правоохоронні органи не дуже повірили в його розповідь і навіть жартували в контексті. Також хлопець стверджує, що поліцейські забрали його телефон і проглядали сторінки в соціальних мережах, а лікарі швидкої допомоги погрожували помістити до психлікарні. Незабаром, Артура доставили в відділення невідкладної допомоги.

Батьки хлопця дізналися про те, що сталося аж через 5 днів. Їх ніхто не проінформував і тільки, коли парубок попросив у батьків іншого пацієнта телефон, зміг зателефонувати татові.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Співробітник стоянки, на якій ховався Артур, розповів, що хлопець був не в собі. Бігав, вів діалог з невидимим другом, говорив про "солі" і що потрібно комусь повернути гроші. Свідок вирішив, що хлопець під наркотиками і викликав швидку та поліцію.

Через деякий час до паркувальника підійшли троє іноземців, які представились друзями потерпілого і забрали його документи.

В гуртожитку журналістам не зраділи. Коменданта на робочому місці не виявилося, а вахтерша говорити не схотіла. Студенти запевняли журналістів, що Артур хлопець тихий, спокійний і ніколи не потрапляв в скандальні історії.

Слідчі дії по справі Артура тривають і зараз. Поліцейські допитують хлопця і свідків, також встановлені особи хлопців, які проживають зі студентом. На даний момент ніхто не затриманий. Курйоз кваліфікували за 15, 115 КК України ("замах на вбивство").

Зараз хлопець перебуває в лікарні під наглядом лікарів. Батько Артура сподівається, що після цієї історії син ще зможе повернутися в спорт.

Нагадаємо, що вчора в Харківській області бандити пограбували подружню пару.

Як раніше інформував портал “Знай.ua”, на Харківщині жінка згоріла живцем.

Також портал "Знай.иа" повідомляв, що під Харковом горять тонни відходів.