Майже 300 переселенців скоро отримають нові домівки. Завдяки спільним зусиллям Харківської обласної адміністрації, Українського державного фонду соціальних інвестицій та німецького банку KfW реконструювали гуртожитки в Золочеві, Богодухові, Дергачах, Краснограді та Ізюмі, повідомляє медіа-група “Об’єктив”.

Усього було реконструйовано 16 квартир та 99 кімнат, вартість реконструкції становить понад 52 млн. гривень. Ключі від своїх нових помешкань в Богодухові та Краснограді вже отримали 54 переселенці.

Ця програма працює не лише на Харківщині, а й у Києві, Львові, в Дніпропетровській та Запорізькій областях. В рамках програми реконструюють закинуті та незадіяні будівлі. Загалом реконструювали 119 квартир та 192 кімнати, які можуть стати домом для 800 переселенців.

Нагадаємо, що наразі Харківщину “накрила” хвиля лісових пожеж. Всього за останню добу було зареєстровано понад 14 загорянь.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що Харків опинився в центрі великого скандалу через перейменування однієї з вулиць міста.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що потяг, яким Укрзалізниця сполучила Харків з Генічеськом на Азовському морі, викликав невдоволення пасажирів.