Кандидати в народні депутати України демонструють дива винахідливості та креативу у спробах зібрати якомога більше голосів на цьогорічних виборах до Верховної ради, повідомляє видання “Коментарі”.

Так, народний депутат Олександр Кірш ще з минулої осені нагадував про себе, влаштовуючи у дворах висоток свята для дітей із смаколиками та аніматорами. А цієї весни штаб Кірша додав ще й різнокольорових голубів та пригощали кашею. А нещодавно, вже після реєстрації в якості кандидата, нардеп привіз чорнозем для квітників у дворах харків’ян.

А керівник харківського осередку “Національного корпусу” Костянтин Немічєв запросив своїх виборців на перегляд кінофільму “У гонитві за щастям”, забезпечивши усіх, хто прийшов, попкорном та солодкою ватою.

Аптечка Грановського

Екс-соратник Петра Порошенка Олександр Грановський влаштував свято для харківських дітей, які могли пострибати на батуті та пригоститись різними смаколиками. Також представники Грановського масово роздавали містянам аптечки. А представники іншого кандидата в нардепи, Володимира Скоробагача, частували містян морозивом.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

А нардеп Валерій Писаренко потурбувався про харківських матусь, яким влаштував лекцію про здоровий спосіб життя та провів безкоштовний аналіз крові.

Нагадуємо, що раніше стало відомо, що у Харкові в нардепи балотується бізнес-партнер родини фігурантки резонансного ДТП Олени Зайцевої.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про оригінальний спосіб агітації у Києві.

Також “Знай.ua” повідомляв, що сьогодні офіційно зареєструвалась для участі в виборах та оприлюднила список своїх кандидатів партія “Батьківщина”.