Вчора ввечері на перехресті харківських проспектів Григоренка та Героїв Сталінграду поліцейська автівка збила двох пішоходів, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Харківської області.

Згідно із попередньою інформацією, патрульний автомобіль Toyota Prius повертав з проспекту Героів Сталінграда на проспект Григоренка. Під час повороту на пішохідному переході автівка збила жінку 59 років, поруч з якою йшов трирічний хлопчик.

Жінка і дитина в наслідок аварії були доправлені до лікарні із легкими тілесними ушкодженнями. На місці ДТП наразі працюють фахівці слідчо-оперативної групи. Також туди прибуло керівництво обласного управління патрульної поліції.

Наразі проводиться службове розслідування.

Нагадуємо, що вчора одеські правоохоронці допомогли приборкати та повернути господарю коня, який втік під час тренувань та вибіг на автомагістраль.

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею у своїй крихітній квартирі-студії. Росіянин Олександр Дмитрієв разом із дружиною вирішили завести домашнього улюбленця.

Також Знай.uа писав про те, що офісний пес з телефонною трубкою перетворився на новий мем.