Адвокат потерпілих у резонансному ДТП Лариса Матвеєва на харківській вулиці Сумській звернулась до Президента України Володимира Зеленського для того, щоб той, як гарант конституції забезпечив справедливе правосуддя та невідворотність покарань винуватцям, повідомляє портал “Апостроф” з посиланням на сторінку Матвеєвої у Facebook.

У своєму зверненні адвокат відзначає, що на виявлені у ході слідства порушення з боку слідчих, експертів, лікарів та поліцейських має бути реакція для того, щоб в подальшому не допустити затягування подібних справ, які часто тягнуться роками.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також на думку Матвеєвої, справа Зайцеої має стати каталізатором змін, оскільки подібних справ в Україні чимало і так само руйнується доказова база, прокурори приходять на засідання непідготовлені та безініціативні, справи умисно затягуються, а обвинувачених по деяких ДТП навіть не позбавляють водійських прав.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Від Президента адвокат вимагає забезпечення прозорості, відкритості, а також перевірки діяльності посадових осіб для з’ясування — це була некомпетентність чи корупція.

Нагадуємо, що вчора в Запоріжжі п’яний поліцейський збив жінку на пішохідному переході та намагався перекласти провину на неї.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.