Майже п’ять мільйонів гривень витратить Харків на організацію святкових заходів з нагоди дня міста, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Майже усі ці п’ять мільйонів підуть на забезпечення сценічним, звуковим, світловим та мультимедійним обладнанням концертної програми, що складається із заходів “Місто, придумане дітьми” та “Арт-платформа міст — партнерів”.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Активісти звертають увагу на те, що на кожен день ці послуги закуповуються окремо. У коментарях в соціальних мережах далеко не всі підтримують такі витрати та пригадують слова мера Харкова Генадія Кернеса про те, що нема грошей для закупівель інсуліну для хворих на цукровий діабет.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно з’явилась програма заходів, які пройдуть у Харкові з нагоди дня міста.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв’язку зі святкуванням Дня Міста, Дня Прапора та Дня Незалежності у центрі Харкова буде частково обмежено рух транспорту.

Також портал Знай.ua писав, що на час свят подовжено роботу харківського метрополітену, який на вихідних працюватиме до 1 години ночі.