Правоохоронці Харкова розслідуватимуть дії експертів, які працювали по справі про резонансне ДТП на вулиці Сумській, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на адвоката потерпілих Ларису Матвеєву.

На своїй сторінці у Facebook Матвеєва написала про те, що експерти Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз, які оцінювали стан Олени Зайцевої, могли вчинити злочин.

Також суд задовільнив скаргу Матвеєвої щодо проведення слідства відносно посадових осіб Холодногірського районного відділку поліції.

Нагадуємо, що обвинувачені у справі про ДТП на Сумській Олена Зайцева та Геннадій Дронов у колоніях працюватимуть та отримуватимуть зарплатню.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.