Найрезонанснішим злочином у Харкові за останній час є зґвалтування 12-річної школярки на пустирі в мікрорайоні "Горизонт".

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

Правоохоронцям Харкова 12 вересня вдалося знайти підозрюваного ґвалтівника, ним виявився 34-річний безробітний харків'янин Олександр С. У соціальних мережах розповіли, що у нападника є дочка, при цьому вона приблизно такого ж віку, як і постраждала школярка.


Під час затримання у злочинця був телефон, правоохоронці розповіли, що на нього ґвалтівник знімав все те, що робив з дівчинкою.


Нагадаємо, що ґвалтівник напав на дівчинку, коли вона йшла з уроків додому. Чоловік вдарив її і потягнув у кущі і там знущався близько двох годин. Зараз дівчинка в лікарні з травмами і гематомами.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще


Слідчим Індустріального відділу поліції проводиться досудове розслідування за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Як повідомляв раніше Знай.іалабоумие і відвага: горе-злочинець під Києвом вкрав поліцейське авто і попався через 10 хвилин

Як писав Знай. ua Вже підбирається до Києва: у Вінницькій області перекинулася вантажівка з тоннами хімікатів - "непередбачувані наслідки"

Раніше Знай.uа Хімічна кастрація: як в Україні "перевиховуватимуть" ґвалтівників