У Харкові 6 грудня погода буде сонячною. Присутні на нічному небі хмари розійшлися ближче до ранку, і більше на харківському небі не зберуться. Дощу або снігу сьогодні не буде, розповіли на сайті Sinoptik.

Вдень температура повітря в цей день підніметься до 0 градусів, вночі знизиться до 1 градуса нижче нуля.

За час систематичних метеорологічних спостережень в Україні найтеплішим день 6 грудня в Харкові був у 1976 році - 14.0 градусів вище нуля, а найхолоднішим – у 1959 році, з 24.8 градусами морозу.

Погода в Україні 6 грудня, Укргідрометцентр

6 грудня відзначають іменини Олександри і Митрофани. За народним прогнозом погоди у цей день потрібно звернути увагу на те, чи є сніг. Якщо 6 грудня на вулиці сніжить, а вітер дме в південному напрямку, то рівно через півроку буде йти дощ та повіє вітер з півночі.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

До цього часу зазвичай встановлювався санний шлях, який тримався і на снігу і на льоду.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура, розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.